Wednesday, December 25, 2013

GroupingTak hentihenti dia cakap.. Hahahaha penat tau! Hurm sakit kepala.. Banyak kerjaa.. Nak balik tidur..


Saya perasan awak.. Sian awak tak sihat.. Hurm.. Saya tak nak jumpa awak.. Saya tahu benda ney melarat.. Awak kenapa nak pulang balik.. Itu hak awak.. Saya tolong simpan jea.. Saya boleh jumpa awak kalau alasan awak nak tengok saya, rindu saya.. Tapi haish tak apa laa.. Past is past.. Hari ney saya pergii acad apply confirmation letter then pergii office amik surat tawaran.. Untuk awak.. At last awak kata nak berhenti.. Allah jea tahu perasaan saya.. *awak kuatkan hati girl.. Awak berkeras jugak, awak desak saya amik.. Saya tak nak.. Saya malu awak tinggi suara depan orang.. Saya nak menangis.. Saya minta maaf sebab pergii macam tuu jea.. :'( 


Now atas katil baring fikir peristiwa hari ney and akan datang.. Saya tak balik kan? Susah senang samasama.. Hari ney awak tak makan, awak tak sihat, awak kena ragut, awak tak ada duit, awak stress, mata awak sakit.. Ya Allah, apa punya awek laa saya ney kan.. saya lupa awak, saya tak jaga awak.. Layan awak macam SAMPAH.. Saya buat research tadi.. Result : 


Saya minta maaf abang.. Saya banyak salah pada awak.. Awak berubah sebab saya berubah.. Saya ney teruk sangat.. Saya tahu awak dah penat nak tolong saya ubah diri saya.. Hopefully awak takkan berhenti tolong dan sokong saya..